Despre mine

Deci, cine esti?

Sebastian, gazda dumneavostra! Lucrez remote ca project manager / product manager in dezvoltarea de soft/aplicatii. Din 2017 bat si tara si din 2022 lumea, pentru ca na, se poate lucra de oriunde.Si pentru ca e misto.
Fotograf amator (cum altfel?) absolvent de psihologie, fan Pink Floyd si Dune. Fara copii, casatorit, bucurestean prin nastere. Si ardelean daca ar fi sa aleg, dar deoamdata Bucuresti, pentru ca familie si prieteni. Sitele meu este aici.

Si despre ce anume vrei sa scrii?

Ce ma preocupa: freelancing, recrutare, plimbari, barfe… Si desigur despre ce-mi place sau ce-mi displace in lumea asta mare. Nu am neaparat niste limite clar trasate si nu intentionez.

Fascinant si de ce crezi ca mai era nevoie de un blog?

Cred ca mai trebuie si cate unul scris pe bune, fara autocenzura pentru a nu-ti supara sponsorii. Si fara articole fortate pentru a vinde mascutze si windowsuri uluitor de ieftine sau filtre de aer “anticovid”, cum fac niste baieti.Eu am luxul de a scrie tot ce vreau pentru ca nu traiesc din asta.

Adica in tara unde toti fac bloguri si instagram-uri sa scoata de o shaworma, tu esti porumbelul pacii, scrii total dezinteresat nu?

Nimeni nu face nimic dezinteresat / degeaba. Scriu pentru ca am niste opinii despre lucruri, nu traiesc ca oaia! Pentru ca sper ca o sa fie lume care citeste ( daca nu, inchidem pravalia ) si vreau sa strang o comunitate de oameni care gandesc asemenator, intr-un loc unde se poate comenta fara teama de cenzura stupida de pe platformele vietii de social media.

Hai nu ocoli intrebarea, nu te gandesti tu sa scoti nimic din asta in timp?

Pai imi fac si eu nitica reclama, nu? Daca o sa fac reclama la altele,  o sa fie la chestiile care imi plac si imi sunt utile gen gear de coclauri de la Columbia, filtre de aer Dyson, jucariile Apple etc. Dar, in Romania nu te plateste nimeni sa faci reclama la ce-ti place, deci cred ca sunt in afara oricarui pericol!
Nu ma pregatesc sa fac din asta o meserie.E un hobby. Daca ma angajeaza cineva in urma paginii de servicii e iarasi ok.

Cu politica cum stai?

Toti o apa si un pamant la noi in tara! Si satul de noul val planetar leftist cat cuprinde, am prins destul comunism cand eram mic cat sa stiu ca nu duce la nimic bun. Nu cred ca implicarea statului cat mai adanc in vietile cetatenilor duce vreodata la ceva bun, iar impozitele in Romania sunt doar o taxa de protectie, nu un contract social. Le platesc de frica.

Auzi, daca e asa nasol aici, de ce nu te-ai carat? Ca oricum muncesti remote!

Din 2022 am inceput sa explorez si Europa, deocamdata cu Italia.

Pe masura ce mai apar intrebari, adaug aici.

(Visited 1,795 times, 2 visits today)