Angajeaza-ma!

Daca te grabesti, aici este pe scurt cu ce ma ocup, ai email-ul si Linkedin-ul la sfarsit, pentru detalii suplimentare.

Versiunea detaliata:

Din 2009 fac Project Management iar Product management din 2015. Ambele pe agile. Daca e musai facem si waterfall, nu se supara nimeni, e doar o metodologie nu-s fanatic cu agilele. Conteaza ce se preteaza cel mai bine pentru proiect, restul e poezie.

Am lucrat pe tot ce inseamna dezvoltare software, de la aplicatii la jocuri pana la platforme din nori. Am avut si un proiect mare pe crypto, un token de Ethereum care a gtrecut apoi printr-un ICO reusit. Da, si un NFT in 2021, ca e la moda.

Project management nu inseamna ca iti tin oamenii in sedinte pana ii ia somnul si fac micro-management inutil. Nici ca fac power point-uri frumoase si colorez Excel-uri. Nici macar nu am Office pe laptop. Eu organizez munca si dezvoltarea produsului, ma asigur ca iese ce trebuie si daca nu ai echipa, fac si recrutare.

M-am apucat sa lucrez exclusiv remote din 2012, sa juri ca ma antrenam deja pentru venirea virusului! Asa ca da, stiu sa organizez si sa lucrez cu echipe aflate oriunde, nu am nevoie sa ii vad aliniati la birouri. Este foarte usor de controlat productivitatea, fara sa faci oamenii sa stea 2 ore in trafic pentru a veni la birou. Chiar daca ai cafea, fructe si PS6 la birou!

Am lucrat si cu startupuri, cu corporatii si cu agentii de developeri in toti anii astia. Si cu clienti si echipe de peste tot din lume. Asta nu m-a facut neaparat mai destept,  dar stiu ce trebuie facut cand e panica si materia maronie intra in coliziune cu ventilatorul. Ca putini angajeaza un Project/Product Manager de la inceput! Noi suntem ca 112, ne cheama lumea in special cand proiectul sta sa dea coltul, cu 5 minute inainte sa vina popa!

Daca ai nevoie de cele de mai sus, da-mi un semn pe contact at lasubiect punct ro sau pe Linkedin.

(Visited 430 times, 2 visits today)