Politia Locala Sector 2 nu este disponibila, mai bagati o fisa.

Ieri, in unul din minunatele parcuri din Sectorul 2, pazite de o armata de agenti de paza care stau degeaba, parcase un meltean cazanul fix la intrare. In stanga lui era un alt cazan, asa ca aveai cam 50 de cm sa treci, cam ca la metrou. Cuprins de o sfanta manie civica, scot telefonul si sun la Politia Locala Sector 2. Scriu Politie din motive de SEO, va rog sa cititi Militie, noi nu avem altceva.

Operatoarea, ce e drept a raspuns destul de repede. Ca era de o oboseala si un sictir cioranian deplin, e alta discutie, cred ca e in fisa postului sau ceva. Or avea recruiteri d-astia. Ii explic cele intamplate succint, asculta linistita apoi imi spune pe acelasi ton, vorbind rar sa nu cumva sa imi scape ceva prostului de mine “Stiti, toate echipajele noastre sunt in intersectii, nu avem pe nimeni disponibil, sunati la Brigada Rutiera”. Am inchis, ca nu avea sens.

Politia Locala Sector 2

Era ora 16. Fix. Statatorii degeaba de la stat plecasera de la 2, pentru ca vineri, oamenii muncii ieseau la 5-6. Ce facea Politia Locala Sector 2 in intersectii? Nimic. Stau parcati vizibil, cu girofarele mergand si se uita pe telefoane. Din cand in cand mai ies la o tigara si se baga inapoi in Duster. Sau in Alpha Romeo, ca au si unul d-ala, mi-e neclar de ce.

Scopul celor de la Politia Locala Sector 2 e sa faca lumea sa simta ca e stare de panica alerta si ca te alearga Covidul pe strada. Bine, noaptea nu mai e niciunul, dar ziua stau degeaba acolo sperand ca tu sa crezi ca sunt 24/7 la datorie! La fiecare intretaiere de drumuri mare din sector. Ah, ai probleme? Ai patit ceva? Nu stim, n-am vazut, noi stam in intersectii! Sunt curios aia de la Brigada Rutiera ce fac, apropo, ca la 021 9544 nu raspunde niciodata, nimeni. Am incercat si ieri si pauza.

Dar e bine, ca acum avem la Primaria Sectorului 2 niste oameni tineri si frumosi. Care au venit sa faca reforme, in frunte cu acest  Radu Mihaiu, nascut poet, vad:

Radu Mihaiu Primar

Da, se lauda ca se tunde iarba primavara, cine a mai auzit de asa ceva? Cand l-am intrebat in campania electorala unde face parcarea aia supra-etajata in zona unde stau, mi-a dat ban la comentarii. Ca stiam amandoi ca nu are unde, dar dadea bine la votanti.

Pana acum sub conducerea sa, au reformat un pod din Parcul Plumbuita, ducandu-l la fiare vechi, desi era ok. Si au nenorocit vegetatia de pe singura insula intrand cu camioane peste tot, cand strangeau gunoaiele. Ca asta se poate face numai cu japca. Dar am mari sperante in ei, ca doar avem alegeri in 2024 si poate vin unii ca lumea. Ca de cand ii avem pe astia, parca si Ontanu ala pare mai acceptabil.

 

(Visited 218 times, 2 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published.