Cand te-au uns ministru, Vlad Voiculescu – Vladut Magicianul, pentru cunoscatori! – m-am bucurat initial. Ca asa-s eu uneori, prost de dau in gropi, ma omoara optimismul mai rau ca Arafat pe victimele dezastrelor.

Partea buna este ca imi revin repede. Iar tu, Vlad Voiculescu, m-ai ajutat aici. Pai #babaiatule, ce faci tu si cu celalalt Astra Zevzeca al medicinei, Valeriu Gheorghita? Va jeliti toata ziua cum creste cota de infectare, da? In acelasi timp in care siliti oamenii sa se duca la naiba prin tara pentru a se vaccina cu Pfizer. Ca e greu sa faci managementul distributiei, in loc sa imparti vaccinurile ca sarea pe carosabil iarna, random peste tot.

Nu mai e un secret ca lumea se fereste de Astra Zeneca ca Preafericitul Daniel de saracie, dar voi faceti pe prostii. Se uita pe vaccin.live, cauta centre cu Pfizer in acelasi oras sau la Dorohoi, se inscriu si se duc. Pentru ca asta trebuie in pandemie, o miscare browniana dupa vaccinuri. Dar de asta nu zic “expertii” nici miau. Doar noaptea e periculos, cand te omoara covidul pe strada!

Nu tu comunicare, nu tu “Stati bai ca e un caz la o gramada de vaccinati si se poate intampla si daca iei Paracetamol”. Ba chiar, ca sa fie perfect, Valeriu Gheorghita habar nu avea ca doze din lotul minune de vaccin care a creat probleme, erau in Romania. Bine, pe geniul asta se vede ca l-a recomandat domnul doctor anestezist nepracticant Raed Arafat, e la fel de competent.

Urmatoarea miscare geniala a fost deschiderea scolilor. Nu ca le-a deschis Vlad Voiculescu personal, dar serios, scoli deschise? In tara unde si daca nu se duc nicio ora la scoala timp de 3 ani, nu se cunoaste nicio diferenta, pentru ca oricum nu se invata nimic?  Care era problema? Si acum a crescut rata de infectare? Vai, sunt socat!

Ah stati mai ca e de la restaurante, am inteles eu gresit. Uite, s-a dus Ana Munteanu, consilier local din Timisoara, cu jandarmii peste niste nesimtiti de la un restaurant! A organizat o actiune undercover, cu clienti falsi, iti sta mintea in loc. O adevarata Ioana de Arc, ar trebui sa i se ridice un monument! Bine, ea se si pricepe la afaceri, are un ONG de colectat ulei, deci stie ca banii merg si cand e firma inchisa.

USR reclamtie Horeca

Mda, nu-s vreun fan Horeca – nise tepari, majoritatea! –  dar nici inchide deschide / inchide deschide, cand vor Vlad Voiculescu si Raed Arafat nu merge. Au si ei stocuri de marfa, oameni, taxe samd. Si aparent, descinderea cu jandarmii la restaurant a fost ilegala, nimeni nu incalca legea.

Vlad Voiculescu si stii ce nu inteleg eu? Cum calculati voi ratele alea de infectare in Bucuresti si Ilfov? Ca na, ai lucrat prin banci, sigur stii niste statistica. La 2 milioane de locuitori in Bucuresti? La cati erau in 2011, la ultimul recensamant? Pai s-a construit in disperare si in capitala si in Ilfov, au venit tone de oameni in ultimii 4-5 ani. Pana si Gabriela Firea, aceasta Arafat a Primariei, zicea ca suntem vreo 4 milioane si e singurul lucru pe care-l cred de la ea.

Serios, daca ai rata de infectare de 1400 cazuri pe zi in Bucuresti, cum ajungi la 6 cazuri la mie? Sau calculezi doar in Primaverii?

P.S. Sa nu inceapa lumea ca-s vreun conspirationist: port ffp2/3 in spatii inchise. Port si servetelele alea albastre inutile la nas pe strada. Sa ma fereasca de militie. Lucrez de acasa, imi vad prietenii din an in paste, cu parintii vorbesc doar in curte. Covidul exista si daca tragi paiul scurt e periculos si te trezesti ca ai nevoie de oxigen, nu e de glumit. Stiu  de oameni care au murit la 30-40 de ani din cauza asta. Apropo de asta, Vlad Voiculescu, il poti intreba te rog pe domnul doctor anestezist neparcticant Arafat, cu cat s-au suplimentat paturile la ATI de un an? Intreb pentru un prieten.

 

 

(Visited 506 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Tudor 30/03/2021 at 11:27

    Mda ce sa zic de tov Gheorghita, din punct de vedere supply chain doar dude a facut ( nu mai discutam de abordare morala a strategiei).
    Nu a facut demand planning (de am ajuns sa ne vaccinam la Baia Mare) si dupa cum spui tu trasabilitate 0 de nu stia de loturi are (ce se intampla cand moare careva sau chiar ai probleme cu un lot).
    Cat despre VV am aceeasi senzatie legata de mine ca sunt usor bou. Desi aveam niste semne de intrebare cum a fost el mare manager pe la 22-23 de ani. Acum imi dau seama ca nu a fost niciodata nici un manager pe nicaieri. E absolut vizibil ca nu a condus nimic niciodata.

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.